Дизайн ресторана готельно-рекреаційного комплексу Relaxpark «VERHOLY»

Інтер’єр ресторану

Дизайн ресторана в Полтавській області

Дизайн ресторана від студії YOD Design Lab.
Ресторан є частиною готельно-рекреаційного комплексу Relaxpark «VERHOLY». Місцезнаходження комплексу та функціональне призначення самого ресторану стали визначальними у виборі концепції майбутнього закладу. Комплекс розташований в самому серці живописного соснового лісу в Полтавській області. А ресторан виконує функцію закладу громадського харчування як для гостей, що проживають в комплексі, так і для відвідувачів, які вирішили просто приємно провести час на природі, вирвавшись з міської метушні.
Основною ідеєю концепції всього закладу, та інтер’єру зокрема, є інтеграція в навколишній природний простір. Цій ідеї підпорядковані всі інтер’єрні рішення. Архітектурний простір – чистий, не переобтяжений деталями, з великими вітринними вікнами з видом на сосновий ліс. В оформленні інтер’єру використаний архітектурний прийом об’єднання фасаду та інтер’єру за рахунок використання однотипних матеріалів, таких як камінь габро і кортен сталь. Це зроблено для того щоб максимально об’єднати простір зовнішнього середовища з інтер’єром. Всі використані в обробці матеріали, мають натуральну основу. В основному це: камінь, дерево, мідь, кортен, шкіра, сланець і т.д. Ресторан розташований на першому поверсі окремого будинку (на другому поверсі розташований конференц-зал). Функціональне зонування технологічних приміщень ресторану виконано з урахуванням усіх високотехнологічних особливостей виробничого процесу. Зонування гостьових зон ресторану розроблено таким чином, щоб задовольнити потреби всіх груп відвідувачів. Приміщення ресторану розраховане на більш ніж 100 посадочних місць. Основний зал зонований великим газовим каміном довжиною 4 метри і включає в себе чотири основні зони: перша зона – зона низької диванної посадки – розташована уздовж вторинних вікон з видом на ліс, розрахована на компанії від 4х до шести чоловік кожна; друга зона – розташована по обидві сторони каміна – розрахована на гостей, які хочуть романтики і теплої затишної атмосфери; третя зона – зона з великими комфортними кріслами розташована біля кондитерського цеху, розрахована на гостей-ласунів і просто тих, хто любить спостерігати за робочим процесом виготовлення кондитерських виробів. Кондитерський цех та вітрина з готовими кондитерськими виробами розташовані за скляною перегородкою; четверта зона високої посадки розташувалася відразу в двох місцях – зона бару і зона комунального стелажа з експозицією продукції ресторану. Також передбачений приватний зал на 12 персон з можливістю персонального обслуговування з кухні. У цьому залі основною домінантою є великий стіл з цільної стільницею з дуба. Стіни облицьовані африканським каменем, привезеним з фабрики Артезі.






Інтер’єр ресторану

Дизайн ресторана в Полтавській області

Інтер’єр ресторану

Дизайн ресторана в Полтавській області

Інтер’єр ресторану

Дизайн ресторана в Полтавській області

Інтер’єр ресторану

Дизайн ресторана в Полтавській області





Інтер’єр ресторану

Дизайн ресторана в Полтавській області

Інтер’єр ресторану

Дизайн ресторана в Полтавській області

Інтер’єр ресторану

Дизайн ресторана в Полтавській області

Інтер’єр ресторану

Дизайн ресторана в Полтавській області

Інтер’єр ресторану

Дизайн ресторана в Полтавській області

Інтер’єр ресторану

Дизайн ресторана в Полтавській області

Інтер’єр ресторану

Дизайн ресторана в Полтавській області

Інтер’єр ресторану

Дизайн ресторана в Полтавській області




Вам також може сподобатися...

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *